Пастрокът на 5-годишния Адриан, обвинен в брутално насилие над момченцето ревнувал от истинския баща на детето.

Именно това била и целта на изтезанията - снимал всичко на клипчета, които планирал да прати на бащата, пише 24 часа.

Случаят с малтретираното от пастрока си дете: Бащата получи родителските права над момченцето

Детето е бито, унижавано, събличано голо, обиждано с грозни думи. Една от многото травми по детето било на главата му, но тъй като не е потърсен лекар навреме, тя се инфектирала и част от косата на Андриан изпадала.

Майката Стела Алексиева знаела за насилието, но си мълчала, защото била в развод с бащата и се страхувала, че ако истината за травмите на сина излезе наяве, ще загуби родителските права.

Насилие с особена жестокост: Обезобразеното дете от Пловдив е оперирано (ВИДЕО)

Майката злоупотребявала с алкохол и има съмнения, че и това е причина да допусне издевателствата над детето си. Тормозът продължил близо два месеца - от средата на ноември м. г. до 8 януари 2024-а, когато Стела завела Адриан при майка си и сестра си, от които до момента криела детето. Двете жени се ужасили от травмите му и подали сигнал.

Бащата на момченцето останал в Германия, а след завръщането си у нас, майката срещнала бившия си приятел Петър и с детето се нанесли в дома му.

Прокуратурата: Пастрокът на 5-годишното момченце е малтретирал и родната си дъщеря

Пастрокът системно се дрогирал с амфетамини и марихуана и под влиянието им ставал агресивен. Често притеснявал и бившата си партньорка, от която имал дъщеря. Когато заживял със Стела, спрял да тормози бившата и дъщеря си и се насочил към момчето, като настоявал активно да участва във възпитанието му.

Смятал например, че трябва той да го къпе, защото момчето вече е голямо е не е редно да вижда майка си гола. Ядосвал се, когато се случвало малкият да се изпусне по нужда или да повърне. Смятал, че Адриан му прави на инат, въпреки че имало съмнения за аутизъм у детето.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня