шоу
шоу / netinfo
Петнайсети епизод на "Шоуто на Дядо Коледа" ще бъде представен днес от 19 ч. в Голямата зала на Младежкия дом в Пазарджик, съобщават организаторите от Младежки театър „Приятели“. Шоуто ще продължи традицията да забавлява, да предизвиква усмивки по лицата на зрителите и да им създава добро настроение. А накрая... да ги накара да се замислят.

„Коледа с Фотографска задруга Пловдив” в Балабановата къща

„Шоуто на Дядо Коледа” e традиционен коледен спектакъл на Младежки театър „Приятели” и винаги има за първообраз най-гледаните телевизионни предавания. Героите в него са силно хиперболизирани образи от действителността, които са представени съвсем незлобливо откъм смешната им страна. Те са известни личности, характерни типажи от живота, литературни и филмови герои и др. Явленията от заобикалящата ни действителност са поднесени с широка усмивка.

Юбилейният епизод "Последните джуджета" е вдъхновен от любимата на няколко поколения сага "Междузвездни войни" и по-специално от епизод XIII "Последните джедаи".
Основната сюжетна линия започва с едно шокиращо събитие:

Ученици от Пловдив пътуват безплатно с БДЖ в подкрепа на инициативата „Коледа за всяко дете”

Дядо Коледа е изчезнал! Всички в коледния град са вдигнати по тревога. Съветът на Джуджетата се събира спешно и решава да изпрати хиляди джуджета - търсачи до всички краища на Галактиката с надеждата да открият Добрия старец.

Коледното шоу е под въпрос, защото в студиото на Джуджи тв остават само млади и неопитни джуджета, а те нямат никаква представа как да го реализират.
Коледният дух е силно разтърсен, а много джуджета отчаяни от ситуацията преминават към тъмната му страна.

Откриха „Дядо Коледа и приятели“ - празникът на пловдивските художници

В този кризисен момент 3 млади джуджета се наемат с тежката задача да издирят Най - стария и опитен елф, който да ги обучи в тайнството на Коледния дух и да им помогне да спасят Шоуто на дядо Коледа.

Адел и Бон Джоуви са сред световните звезди гостуващи в спектакъла тази година. От българските популярни лица зрителите ще видят Лили Иванова, Ани Владимирова, МегЗ, Луна, Динко, Людмила Захажаева и, разбира се, една от емблемите на Джуджи ТВ – самата Джуджи.
Област за прикачени файлове