Коледа с Фотографска задруга Пловдив
Коледа с Фотографска задруга Пловдив / netinfo
Изложбата "Коледа с Фотографска задруга Пловдив ще се открие тази вечер от 17:30 часа в Балабановата къща. Фотографската  изложба представя селекция от най-добрите кадри на членовете на Фотографска задруга Пловдив от отминаващата година.

Коледа с Фотографска задруга Пловдив
netinfo

В началото на декември тя бе подредена в Дом на културата "Борис Христов" , но при  експонирането ѝ в Стария град ще бъдат представени нови, непоказвани досега кадри. Изложбата се организира от ОП „Старинен Пловдив“ и може да бъде  видяна в рамките на един месец.
 

Коледа с Фотографска задруга Пловдив
netinfo

Групата на Фотографска задруга Пловдив е създадена през 2011 година. В момента наброява 25 човека - хора с  различни професии, но обединени от една обща страст - фотографията. Досега имат над 15 изложби в различни  градове на България. Редовно участват в национални и международни конкурси и фотосалони. Две поредни години членове на групата са носители на дипломата на Община Пловдив в Международен фотосалон Пловдив.  Миналата година Петър Щипчанов стана носител на златен медал в петия фотосалон Пловдив. Годишната изложба е селекция от най-добрите кадри на членовете от отминаващата година.