Шкумбата основава регионална партия „България без граждани”
Шкумбата основава регионална партия „България без граждани” / smile-bg.com
Шкумбата основава регионална партия „България без граждани”
71536
Шкумбата основава регионална партия „България без граждани”
  • Шкумбата основава регионална партия „България без граждани”

Ако на 1-ви април шегите не са се получили и не сте се смели достатъчно, все още не е късно!

„Смехът е здраве.  Приемете го сериозно!” Под този надслов в Пловдив гостува ненадминатия майстор на шегите.

Какво можете да очаквате от шоуто на човека, който разсмива с шегите си цяла България? Абсолютно всичко, начело с неочакваното. Естествено – първо трябва да се осмелите да дойдете!

В специално интервю за Дарик радио, Димитър Туджаров каза, че новата партия, „България без граждани”, която той основа преди месец, тази вечер ще прави своя регионална секция и в пловдивския клуб „Библиотеката”.

И ако се интересувате, кой може да членува в нея и каква е платформата на новата партия, чуйте интервюто с нейния основател и председател Димитър Туджаров-Шкумбата, в прикачения файл.

Димитър Туджаров – Шкумбата е признат за един от най-добрите български комици. Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света. Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса на нашето време.

Тази вечер майстора на шегата ви очаква от 19:30ч в клуб Библиотеката, не само да се влеете в редиците на неговата партия „България без граждани”, а и да се посмеете от сърце.