/ Дарик архив
Кандидатстудентски и специализирани курсове стартира от утре Факултетът по математика и информатика на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Всички занятия ще се провеждат в почивните дни в т. нар. Нова сграда на висшето училище на бул. „България“ №236, където се намира и факултетът.
 
Най-рано – още в събота, започват курсовете „Текстообработка, електронни таблици и компютърни презентации“ и „Бази от данни и компютърни мрежи“. Предвиденият хорариум е 40 часа, които ще се провеждат в 432-ра компютърна зала. Курсът „Бази от данни и компютърни мрежи“ също ще е с хорариум 40 часа.
 
Специализираният курс „Бизнес комуникации на английски език“ започва на 14 януари и ще е с хорариум 40 часа и ще е в 535-а компютърна зала.
 
Кандидатстудентският курс по информатика и програмиране на С# започва на 27 януари, събота. От същата дата стартира и курсът за подготовка за кандидатстудентски изпити и матура по математика. Обучението и в двата курса ще се провежда всяка събота от 9:30 часа. Хорариумът е 80 часа.
 
На 28 януари, неделя, започва курсът „Обектно-ориентирано програмиране (C#)“. Хорариумът включва 40 часа. Занятията ще се провеждат в 533-а компютърна зала.
 
Желаещите да се запишат за курсовете могат да го направят във всеки от работните дни в Нова сграда на ПУ „Паисий Хилендраски“ в кабинет №344 от 9 до 17 часа.