Седемте рилски езера: През първата половина на август тук се събират дъновистите. Около Седемте езера започва да се пълни с народ още в началото на месеца, а на 19 август, когато изпълняват свещения танц паневритмия, навсякъде е побеляло от хора, извършващи специфични ритуали. Това свидетелства за особено силната енергия на това място.
Седемте рилски езера: През първата половина на август тук се събират дъновистите. Около Седемте езера започва да се пълни с народ още в началото на месеца, а на 19 август, когато изпълняват свещения танц паневритмия, навсякъде е побеляло от хора, извършващи специфични ритуали. Това свидетелства за особено силната енергия на това място. / Thinkstockphotos
От 12 часа днес в Малката Базилика в града на тепетата ще се проведе церемонията по присъждане на годишните награди „Чудесата на България” 2018 г. 
 
Специално участие ще вземат представители на европейската фондация „Европа Ностра“, председателят на Парламента Цвета Караянчева, кметът на Пловдив Иван Тотев, народни представители, кметове, историци, археолози, представители на бизнеса, неправителствени организации и медии.