/ Деян Герговски
Обявен за издирване мъж от Смолян бе открит мъртъв в колата си. Сигналът за безследно изчезналият 58-годишен смолянчанин, е подаден от неговите близки на 24 декември.

Рибари откриха обесен мъж пред бащината къща на жена му в Смолян

Те съобщили, че човекът е напуснал дома си същия ден около 13:00 часа и оттогава няма следа от него, като не могат по никакъв начин да се свържат с него. Два дни по-късно, личният автомобил на издирвания мъж е бил забелязан на паркинг на вилата на бившото предприятие „ДАП"-Смолян, в землището на с. Полковник Серафимово, като в него е открито и безжизненото тяло на човека.

Според полицията, не са установени данни за насилствена смърт. Предполага се, че е получил сърдечна криза. Инфаркт е най-вероятната причина и за смъртта на 52-годишeн мъж, чиито труп е бил открит пред хотелска стая в курорта Пампорово. Мъжът, който е родом от с. Галиче, община Бяла слатина, област Враца, е бил намерен на 26 декември, около 07:15 часа.

Трупът на починалия е транспортиран в МБАЛ "Д-р Братан Шукеров"-Смолян за аутопсия. Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.