Мъри: Въпросът е приключен. Оставам с Ботев!
Мъри: Въпросът е приключен. Оставам с Ботев! / botevplovdiv.bg

Станимир Стоилов ще остане начело на Ботев Пв - категоричната позиция на клуба и на самия страши треньор на "канарчетата" заяви спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров – Кривия.

Днес по обед бе получено писмо от Наско Сираков, в което се настоява да започнат преговори за привличане на Станимир Стоилов в Левски. Александров заяви, че на този етап нито ръководството желае да освободи Мъри, нито Мъри иска да напуска.

„Мъри има голям морал и достойнство. Единствено мисли за Ботев и за мачовете от Лига Европа. Смятам темата за приключена. Няма шанс на този етап той да бъде пуснат където и да било“, категоричен е спортният директор на „канарчетата“.

По-рано днес спортният директор на Левски Наско Сираков обяви, че основен вариант за треньорския пост в клуба е наставникът на Ботев Пд Станимир Стоилов. Шефът на „сините“ добави, че ще направи всичко по силите си, за да върне специалиста отново на стадион „Георги Аспарухов“.

"Това, което знам е, че е пристигнало официално писмо за започване на преговори.  Нашият клуб отхвърля тази възможност и с това за мен въпросът е приключен. В четвъртък ни предстои мач от лига Европа, а след седмица започва и българското първенство. Предстои ни важен месец, по време на който се нуждаем от спокойствие, за да се фокусираме върху работата си."  Това бе краткият коментар на треньора Мъри Стоилов след контролната среща тази вечер с Раковски на стадион "Беркут" в Брестник, която завърши 4:0 за Ботев.