Министерски рейд в Пловдив и региона
Министерски рейд в Пловдив и региона / netinfo
Четирима министри и десетина народни представители от левицата са днес на рейд в Пловдивска област. Той е част от обиколката на страната, която ръководството на БСП предприе за разясняване на управленските приоритети до края на мандата.

Министрите на финансите и на транспорта Пламен Орешарски и Петър Мутафчиев ще имат среща с представители на бизнеса и браншовите организации от 16, 30 ч. в Конгресния център на панаира. За 18 часа пак там е насрочена обща среща с пловдивчани, към която ще се присъедини министърът на културата Стефан Данаилов. По-рано през деня той ще има среща с културни дейци в залата на Народна библиотека „Иван Вазов”. Във вечерната дискусия ще участва и бившият вътрешен министър Румен Петков, който е ръководител на политическата обиколка в областта.

Министърът на здравеопазването Евгений Желев ще участва в работата на конференцията на директорите на областните болници и ще обсъди с тях на хижа Здравец искането им за незабавно увеличение с 15% на цените на клиничните пътеки, които не са променяни от 3 години.

През деня депутатите и министрите от БСП ще посетят община Стамболийски, за утре са планирани визити в Раковски и Марица. Общо 60 срещи ще имат членовете на ръководството на БСП в Пловдивска област за 4 дни. В понеделник в рейда ще се включат в региона ще се включат министърът на вътрешните работи Михаил Миков, който ще бъде в Пловдив и министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова, която ще бъде в Карлово

Доволни ли са пловдивчани от управленската политика на БСП? - чуйте от прикачения звуков файл.