Галя Топалова избягва срещата с феновете
Галя Топалова избягва срещата с феновете / plovdiv24.com

Президентът на Локомотив Пд Галя Топалова отказа да удовлетвори желанието на феновете на „черно-белите” и няма да се срещне с тях преди 7 юни, каквото бе тяхното желание.

Бизнесдамата се обосновава за отложеното на този етап появяване пред привържениците с неотложни свои ангажименти.

Ръководството на „смърфовете” излезе с официална декларация по този повод, в която се дава обяснение и за раздялата с любимците на запалянковците Красимир Димитров и Васил Камбуров.

Ето и целия текст на декларацията:

Във връзка с желанието на нашите привърженици за среща с президента на клуба, ръководството на ПФК "Локомотив 1936" Пловдив ги уведомява, че поради неотложни ангажименти г-жа Галя Топалова ще може да уважи желанието им не по-рано от 25 юни 2008 година.

Мотивите за взетите в последно време кадрови промени са свързани с развитието и просперитета на ПФК "Локомотив 1936" Пловдив. Ръководството се отнася с уважение и оценява заслугите на футболистите, хората от спортно-техническия щаб и административния персонал, с които се разделя. Но поставените високи цели за следващия сезон изискват оптимизиране на начина на работа.

Ръководството и собствениците на ПФК "Локомотив 1936" Пловдив обичат и уважават феновете на клуба и разбират, че загрижеността им е продиктувана от желанието им отборът да върви напред и да постига успехи.

В тази връзка държим да отбележим, че ПФК "Локомотив 1936" Пловдив е един от малкото клубове в "А" група, които нямат финансови задължения към държавата, други отбори или играчи. Уведомяваме още, че клубът получи лиценз за участие във футболното първенство на България за следващия сезон. Пред лицензиране е и стадион "Локомотив", за което се правят нужните инвестиции. В тази връзка желаем феновете ни да знаят, че концесията на стадион "Локомотив" се бави необосновано от страна на Община Пловдив, което може да ни изправи пред проблем за лицензи.