/ Деян Герговски
Момче бе ранено при пътно произшествие в Карлово, съобщиха от полицията. Около 07.15 часа, на 17 декември, на кръстовище между ул. „Теофан Райнов“ и ул. „Ал. Стамболийски“, лек автомобил „Мерцедес“ блъснал пресичащия на пешеходна пътека 16-годишен тийнейджър.
 
Шофьор е в болница след катастрофа

След медицинска помощ пострадалият е освободен за домашно лечение със счупен крак. Колата управлявал 63-годишен мъж, чиято алкохолна проба е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.
 
Пешеходка загина в Съединение

От пресцентъра на МВР съобщават и за друг инцидент. Внезапно излязъл кон на пътното платно предизвика катастрофа между Баня и Карлово. По първоначални данни произшествието възникнало около 18.30 часа вчера – изскочилото на пътя безстопанствено животно било блъснато от лек автомобил „Фолксваген“, а заради неспазена дистанция в него отзад се ударил лек автомобил „Опел“.
 
Двамата водачи, на 48 и 18 години, са прегледани на място от лекарски екип. Тествани са за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. Случаят е отработен по административен ред.