блокират движението заради мача
блокират движението заради мача / netinfo
Заради футболната среща между отборите на ПФК „Локомотив” /Пловдив/ и ПФК „ЦСКА” /София/  днес за времето от 17:30 ч. до 22:30 ч. изцяло или поетапно ще се спира движението на пътни превозни средства по следните улиците „Професор Цветан Лазаров” /от кръстовището с бул. „Санкт Петербург” до кръстовището  с ул. „Поручик Боян Ботев”/, както и по ул. „Димитър Ризов” /от кръстовището с ул. „Поручик Боян Ботев” до кръстовището с  „бул.„Освобождение”/.

Локомотив Пловдив посреща ЦСКА в мач от 28-ия кръг на Първа лига. На Велики четвъртък двата състава ще премерят сили на стадиона в парка Лаута в Пловдив, като срещата между тях е от 19.30 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

Последната седмица бе доста бурна за локомотивци, които претърпяха тежко поражение с 0:5 при гостуването си на Левски. В резултат на случилото се наставникът Едуард Ераносян подаде оставка, която бе приета от шефовете на тима.

При този развой на събитията се очаква домакините да бъдат водени от Иван Маринов и Александър Тунчев, тъй като стана ясно, че Христо Колев си тръгва заради неразбирателство с човек от ръководството на клуба.

За „смърфовете“ наказан е Веселин Марчев.

Същевременно ЦСКА започна с победа плейофната фаза на шампионата. „Червените“ се наложиха над Черно море. Преди битката с Локо Пд обаче настанвикът на столичани Стамен Белчев има редица кадрови проблеми. Той няма да може да разчита на наказаните Борислав Чорбаджийски и Арсенио Нунеш. С контузии са Фернандо Каранга, Петрус Бумал, Милчо Ангелов, Александър Георгиев и Александър Конов. Добрата новина е завръщането на Антон Недялков след наказание.

Преди срещата „черно-белите“ заемат шестото място в класирането с 39 точки, а „армейците“ са трети с 49.