Бизнесмен похити дъщеря си
Бизнесмен похити дъщеря си / netinfo

Бизнесменът Георги Тучев от гр. Съединение се е барикадирал в къщата си заедно с детето си, което е на година и 10 месеца– това съобщиха за Дарик радио роднини на майката Влада Парсенова, която живее на съпружески начала с него.

От 10 дни Тучев държи дъщеря си заключена и не допуска никой, включително представители на прокуратурата и полицията. Пред къщата му в Съединение в момента пазят два автомобила и телохранители от личната му охрана.

По предварителни данни Тучев е избягал с момиченцето на 31 май и го е отвел във вила в село Забърдо. Според близки на майката Влада, той системно я биел и от известно време тя искала да се разделят.

Преди дни той отново се е върнал в къщата си в Съединение и от тогава стои заключен с детето– разказва Кристина Парсанова, сестра на майката.

Бизнесменът е подписал протокол, че ще върне бебето на майката, но отказва да изпълни препоръките на агенцията за закрила на детето.

Влада Парсенова, която в момента стои пред къщата на улица “Шипка” в Съединение с плакат “ Искам си детето” е подавала жалби в Трето РПУ в Пловдив и в прокуратурата.