/ Thinkstock/Getty Images
Кампания за безплатни прегледи започва Медицински център „Свети Пантелеймон”, който е дъщерно дружество на едноименната общинска болница, информира управителят на МБАЛ „Свети Пантелеймон“ в Пловдив д-р Константин Сапунджиев.

Безплатни кардиологични прегледи в центъра на Пловдив

Първите прегледи и консултации, които ще се проведат, ще са в отделенията по хирургия и гастроентерология. Те започват в сряда - 10 юли и ще продължат до 19 юли, петък. 

Всеки делничен ден в този период от 8.00 до 12.00 часа пациентите ще бъдат консултирани в ехографски кабинет на отделението по гастроентерология. От 9.00 до 13.00 часа всеки делничен ден ще са безплатните хирургични прегледи и консултации в кабинет № 13 на Медицинския център.

Българската жена все повече се грижи за здравето си

За прегледите не се изисква направление от личния лекар, но е необходимо предварително записване на телефони: 032/603-990, 032/603-914 или 0882/ 450-604. Медицинският център „Свети Пантелеймон“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ 9 в район „Южен“.

В него доболнична помощ оказват утвърдените специалисти на здравното заведение, а целта на кампанията е превенция и диагностика на хирургичните и гастроентерологичните заболявания.