85% реализация на  Програма 2003 отчете кметът на Калояново и откри предизборната си кампания за трети мандат
85% реализация на Програма 2003 отчете кметът на Калояново и откри предизборната си кампания за трети мандат / netinfo
Двата стълба на кампанията, на които разчитаме, са силната коалиция, която изградихме в община Калояново, без никакви условия, между политическите сили ГЕРБ, СДС, ДСБ и Земеделски народен съюз  и хората, които стоят зад мен и моя екип,  с които реализирахме доста проекти  през последните 4 години. Така откри предизборната си кампания за трети мандат за кмет на община Калояново инж. Александър Абрашев, който е издигнат от Коалиция ГЕРБ, СДС, ДСБ и Земеделски народен съюз.

Програмата ни  за периода 2003-2007 е изпълнена на 85% , каза Абрашев  в предаването „Денят на Дарик” минути преди да открие кампанията си тази вечер.  Реализираните обещания, илюстрирани  със снимки и отчет за извършеното през изминалия мандат, са събрани в книжка, която излезе от печат днес и бе раздадена на представянето на кандидата за кмет при откриването на кампанията му, на което присъстваха областните лидери на ГЕРБ,СДС, ДСБ и Земеделски народен съюз. Правя това вече по традиция и мисля, че с това което успяхме да направим и научим ще имаме един летящ старт към привличане на средства от еврофондовете, допълни Абрашев.

Инфраструктурни проекти като изграждане на пътища между всички селища, тротоарни настилки и канализация на 15-те села в общината са сред приоритетите му за следващия мандат.

На фона на прозрачната работа на Общината и Общинския съвет при нас в Калояново, смело мога да кажа, че от една страна се учудвам защо са тези неща и компроматната война, а от друга не се учудвам, защото малко попрекалихме с говоренето за парите, които ще дойдат от еврофондовете, отговори Абрашев на въпрос как си обяснява израждането на джентълменската надпревара в компроматна война и борба на страхове.