Мис Велинград 2017
Мис Велинград 2017 / netinfo
Ники Кънчев в ново амплоа – шеф на журито на конкурса
Дванайсет хубавици ще се борят за титлата „Мис Велинград 2017“ в едноименния конкурс за красота, който ще се проведе тази вечер в СПА-столицата на Балканите. Светското събитие е очаквано с жив интерес в родопския град. Началото му е довечера от 21 часа в „Arte Spa&Park Hotel”.

Главна организаторка е изящната велинградчанка Краси Гешева, носителка на редица престижни титли от конкурси за красота. По нейна покана в града пристигат още ред звезди.

Един от най-известните телевизионни водещи у нас – Ники Кънчев, ще бъде председател на международното жури, което ще реши коя от претендентките ще се окичи с короната и ще бъде лице на Велинград. Победителката получава уникалния шанс да се бори и за титлата „Мис България“. А фактът, че събитието ще бъде уважено от собственици и представители на най-големите модни агенции у нас, правят конкурса „Мис Велинград 2017” един огромен трамплин за момичетата, които ще участват в него.

Мис Велинград 2017
Краси Гешева, Александър Кадиев и Ники Кънчев netinfo

Водещият на Big Brother ще е единственият мъж в журито сред пет чаровни дами от три държави. Това са актуалната мис Русия Талия Айбедуллина, известният модел, тв водещ и „Кралица на Украйна 2017” Лилия Галушко, моделът и тв водеща Гери Дончева, актрисата Елен Колева и лицензиантът на Мис България Ирина Папазова. Водещ пък ще бъде харизматичният актьор Александър Кадиев.

Дванайсетте финалистки бяха избрани след кастинг преди 2 седмици от жури, в което редом с Краси Гешева участваха художествената ръководителка на мажоретния състав във Велинград Биляна Масларова, единствената българска преподавателка в „Aspire Academy” в столицата на Катар Доха и носителка на титлата „Мис Велинград 1990” Боряна Разсолкова, треньорката по спортни танци Мая Кондарева и Анна Божкова, комплексна управителка на хотела-домакин.