ЖЕНИ ГЕРБ организират празник за Деня на християнското семейство
ЖЕНИ ГЕРБ организират празник за Деня на християнското семейство / netinfo

ЖЕНИ ГЕРБ Плевен организират празник за своите членове по случай Деня на християнското семейство на 19 ноември от 18.30 ч. в бар «Добриков». Събитието се провежда по идея на Петя Василева, областен координатор на ЖEНИ ГЕРБ. По време на събирането ще бъде представена мултимедийна презентация, подготвена от Мая Стойкова, която отразява религиозните аспекти на празника и народните традиции, свързани с отбелязването му. Презентацията ще бъде изпратена и на учителските колективи от областта за ползване в часа на класния ръководител.

На благотворителен базар ще бъдат предложени миниатюрни гоблени и поздравителни картички, изработени от Красимира Найденова. Част от събраните средства ще се предоставят на Невена Маркова, млада жена с физически увреждания, събрала куража да стане майка. Членовете на ЖЕНИ ГЕРБ ще й помогнат за обзавеждането на жилището, предоставено й от Община Плевен.

Част от празника ще бъде награждаването на участниците в конкурса под надслов «Щастливи семейни мигове», чийто семейни фотографии са били оценени от журито като най-вълнуващи и въздействащи.