Заместниците на Желязко Христов се срещнаха с кмета Зеленогорски
Заместниците на Желязко Христов се срещнаха с кмета Зеленогорски / netinfo

Кметът на Община Плевен Найден Зеленогорски се срещна днес със заместник-председателите на КНСБ Пламен Димитров и Николай Ненков, както и с лидера на Конфедерацията в Плевен Янчо Андонов, съобщават от пресцентъра на Общината.

Заедно те са обсъдили доброто сътрудничество между местната власт и структурите на КНСБ. Синдикалистите са изразили задоволство от високата оценка, дадена за кметския екип от работещи в сферата на здравеопазването и образованието, с които по-рано са провели разговори по актуални за страната теми.

Найден Зеленогорски е запознал лидерите на КНСБ с икономическото развитие на Община Плевен, с добрите практики за осигуряване на обществен ред и сигурност в малките населени места, а също и с разработването и реализацията на проекти по европейски програми. Обсъждани са възможностите за осъществяване на съвместни проекти от местната власт и синдикатите по програмите “Човешки ресурси” и “Регионално развитие”.

Сред акцентите в разговора е била и новата система на делегираните бюджети в учебните заведения и последствията от въвеждането й.