Великденско ателие-базар събра интересни сувенири с благотворителна цел
Великденско ателие-базар събра интересни сувенири с благотворителна цел / dariknews.archive

В късния след обяд на 9 април във фоайето на зала "Катя Попова" в Плевен оживяха Великденските традиции. Благотворително ателие, посветено на един от най-светлите християнски празници, честващ възкресението и победата над тленното и смъртта, събра хубави, креативни и интересни сувенири. Детската фантазия и естетически решения направиха всеки един от тях настина уникален и особено ценен.

Великденско ателиебазар събра интересни сувенири с благотворителна цел
netinfo

Сувенирите, картичките, украсите и рисунките бяха предлагани на символични цени, като целта беше, събраната сума да бъде предоставена за купуване на оборудване на Центъра за социална рехабилитация и интеграция на деца с увреждания в Плевен.

Великденско ателиебазар събра интересни сувенири с благотворителна цел
netinfo

Работилницата за яйца бе пълна с малчугани, изкушени да украсят най- хубавото Великденско яйце. Всеки „автор", разбира се, отнесе своето творение в къщи като сувенир за празника.

Приятна изненада за всички посетители бяха танците на децата от ОДЗ Незабравка, които впечатлиха публиката с феерично съчетание по музика на спечелилата детската Евровизия песен „Детска планета".

Всички участници в инициативата на Жени ГЕРБ получиха благодарствени грамоти.