В минутите след полунощ пазете се от пияни шофьори...
В минутите след полунощ пазете се от пияни шофьори... / netinfo

5 пияни шофьори е заловила полицията в Плевенско за последните 3 дни. На 2 август малко след полунощ в Червен бряг автопатрул е спрял за проверка лек автомобил „Сеат”, управляван от 21-годишен местен жител. Проверката е показала 1.25 промила алкохол в кръвта му.

На 3 август около 00:05 часа на улица в село Крушовене служители от РПУ Долна Митрополия са установили, че 27-годишен от Плевен управлява „Опел” в нетрезво състояние. Мъжът е седнал зад волана с 2.21 промила алкохол в кръвта си.

В 2:18 часа на същия ден в село Ореховица автопатрул на РПУ Долна Митрополия е заловил 20-годишен младеж от Тръстеник, който управлявал „Форд” с 2.23 промила алкохол в кръвта си.

На 4 август отново около полунощ в село Коиловци е спрян за проверка 31-годишен плевенчанин, седнал зад волана на „Фолксваген” с 1.76 промила.

В 1:50 часа на същата дата на изхода от град Долна Митрополия към град Тръстеник при проверка на лек автомобил „Пежо” е установено, че водачът шофира с 1.37 промила алкохолна концентрация. Нарушителят е 25-годишен от Плевен.