HARTIJA
HARTIJA / dariknews.archive
В деня на провеждането на кампанията „Стара хартия за нова книга“ в Плевен, дълга опашка от деца и родители, дошли да предадат по 5 килограма хартия, за да получат в замяна нова детска книжка, прекоси Централния площад „Възраждане“ в града.

HARTIJA
dariknews.archive

„Активността е страхотна и ще има доста голямо количество предадена хартия като реалните резултати от днешната акция в Плевен ще могат да бъдат ясни утре – 25-ти септември“. Това сподели Мила Алексиева от ЕКОПАК – България.

hartija
dariknews.archive

„Изненадани сме изключително много при първото ни посещение в Плевен при положение, че имаме градове с многогодишна традиция, където дори предварително ни очакват. Мисля, че в Плевен се получи страхотен празник и очакванията ни са, кампанията да стане традиционна", каза за Дарик Мила Алексиева.

hartija
dariknews.archive

Организаторите от „ЕКОПАК България“ АД и Книжен център „Гринуич“ напомнят, че колкото повече стара хартия съберат децата, толкова повече дървета ще спасят от изсичане.

HARTIJA
dariknews.archive

Децата, донесли допълнителни 5 кг хартия получават и втора книжка на екотематика - новото специално издание на „ЕКОПАК България АД“ „Грийн тийн“.

hartija
dariknews.archive

HARTIJA
dariknews.archive