Стартира фотоконкурс 100 национални туристически обекта на България
Стартира фотоконкурс 100 национални туристически обекта на България / archiv.DarikNews

След края на фотоконкурса "Това е България", в който участваха над 300 снимки, Българският туристически форум pohod.eu организира нов конкурс за снимки със заглавие "100 национални туристически обекта на България".

Организаторите информират, че за участие се приемат само снимки направени на или в един или повече от обектите от списъка, публикуван на сайта. В него са включени общо 100 населени места, като за всяко от тях са посочени по няколко туристически обекта.

За Плевен това са Мавзолей-параклис "Св. Георги Победоносец", Панорама "Плевенска епопея 1877 г." и Регионалният исторически музей, а за Ловеч са посочени Етнографски музей, Къкринско ханче и Музей „Васил Левски".

Според регламента на конкурса, всеки може да участва с неограничен брой авторски снимки. Кадрите не трябва да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.Изпращайки ги авторите се съгласяват те да бъдат публикувани от администраторите на pohod.eu във форума и facebook страницата му.

Крайният срок за участие е 1 март 2013 г. Снимките се приемат на email: admin@pohod.eu, като авторите трябва да посочат номера и/или името на обекта, от който са.

Тези от тях, които отговарят на условията, ще бъдат качени в специално заделен за целта албум във Facebook страницата www.facebook.com/Pohodeu.

Снимката-победител в конкурса се определя според броя "харесвания" на потребителите във Facebook, а авторът на снимката, събрала най-много гласове, ще спечели раница.