РБ представя Гражданския си съвет за област Плевен
РБ представя Гражданския си съвет за област Плевен / archive.dariknews

На 10 април 2014 г. ще бъде представен Гражданския съвет на РБ за област Плевен, като се очаква да дойдат всички председатели на партиите от РБ, обяви председателят на предизборния щаб на РБ за предстоящите евроизбори Стефан Милев на пресконференция в пресклуба на БТА в Плевен. Той изрази надежда, след създаването на Гражданския съвет от блока да обърнат по-голямо внимание и да заработят по местните проблеми, които са твърде много.

"Тези избори са първи за реформаторския блок и нашата първа задача е да докажем, че когато сме обединени, ние можем да работим за развитието на България", каза Стефан Милев.
"Дебатът за бедността и безработицата в българското общество и начините за справяне с тези наболели въпроси ще бъде основна задача за Реформаторския блок", каза той и подчерта, че РБ като алтернатива на сегашната мафия в лицето на управляващите сега и на предното управление на ГЕРБ, е една от най-силните алтернативи за хората, които искат нормалност и искат да живеят в България по европейски.

"От листата ни ясно се вижда, че ние сме отговорни към европейските избори и не случайно листата ни се води от г-жа Меглена Кунева, както и от всички председатели на партии. Които са в първите места в листата", заяви Стефан Милев.