Проверяват родителите на детето, загубило част от ръката си при зловещ инцидент
Проверяват родителите на детето, загубило част от ръката си при зловещ инцидент / dariknews

Проверяват родителите на детето загубило част от ръката си при зловещ инцидент
netinfo

Как с помощта на "рачешки" метод могат бързо, лесно и вярно да се
решават днес математически задачи

С какво профилираните гимназии в Плевен са привлекателни за
седмокласници от съседни области

Колко са участниците в откритото в сряда агроизложение в
Кнежа и към кого е насочена неговата тематика

Защо от сдружение на семейните ферми са убедени, че държавата не възприема
малките производители наравно с останалите

Кой пое задължението да организира по подобаващ начин първия балкански
фолклорен фестивал

По каква причина се озова в Плевен националният отбор по батут
и докога са тренировките му тук

Проверяват родителите на детето загубило част от ръката си при зловещ инцидент
netinfo

Само за ден над 200 кандидат-гимназисти подадоха документи за първо класиране. 11 училища центрове в областта приемат заявления, напрежение няма

Община Плевен обяви публични търгове с тайно наддаване за предоставяне под наем на четири от павилионите, общинска собственост - два в централната градска част на Плевен и два в Славяново. Търговете предизвикват интерес поради факта, че само преди дни в Административният съд приключи делото, водено от „Табак маркет" срещу заповед на кмета на община Плевен

Общинският съвет в Плевен се събира днес за извънредно заседание. Сесията е насрочена за 14.00 ч. в Конферентната зала на Община Плевен, сграда "Гена Димитрова", и на практика е третото поред извънредно събиране на съветниците през последните няколко седмици.

Как се събира липов чай и...още нещо в Плевен

Анкета събира мненията на плевенчани и техни препоръки и предложения относно Плана за развитие на Плевен

Как се решават „рачешки" задачи, обсъдиха на среща начални учители

„Тази вечер Господ ме целуна" с премиера и в Плевен. Поетесата Гълъбина Митева представи книгата си пред ценители на поетичното изкуство в ХГ „Дарение Светлин Русев"

Руслан Мъйнов и Русалина Мочукова с оркестъра на Държавна опера Русе ще изнесат концерт на плевенска сцена тази вечер в зала „Емил Димитров" на читалище „Съгласие". Диригент е Владимир Бошнаков, началото на музикалната вечер е от 19.00 ч.

Бързо производство срещу мъж, разстрелял домашно куче, е започнало РУП в град Левски. Подробности по случая съобщиха от пресслужбата на Обвинението в Плевен.

Проверяват родителите на детето загубило част от ръката си при зловещ инцидент
netinfo

Отделът за закрила на детето в Червен бряг започна проверка на родителите на десетгодишното момче от плевенското село Ракита, което остана без част от едната си ръка след игра на електрически стълб, съобщава в новия си брой регионалният вестник „Зетра".

4,38 е средният успех по БЕЛ на зрелостниците от Ловешка област, показват данните на Регионалния инспекторат по образованието в Ловеч.
Ремонтираха детското отделение в Ловеч за 82 хил. лв.

Сдружение „Зора-Плевен", което обединява местни дребни търговци, разпространи до медиите открито писмо в подкрепа на кмета на Плевен проф. Димитър Стойков по повод днешната извънредна сесия на общинския съвет.

Според БСП - Ловеч резултатите от евроизборите са незадоволителни, нужна е промяна.

Министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова и ректорът на Медицински университет - Плевен проф. Славчо Томов дадоха официалния старт на изграждането на новата учебна сграда, предназначена за бъдещия Факултет по фармация.

Добиви от есенните култури в Ловешка област се очаква да бъдат по-ниски от миналогодишните, състоянието на пшеницата, ечемика и рапицата обаче е добро.
Корейските инвеститори, които ще правят предприятие за отглеждане на гъби в бившето военно поделение в червенобрежкото село Телиш, са се срещнали с областния управител на Плевен Илиян Йончев.

Ловешка област пет язовира са в предаварийно състояние.

С патриотичен спектакъл отбелязаха 75-я рожден на Марко Семов.

 

Проверяват родителите на детето загубило част от ръката си при зловещ инцидент
netinfo

„Семейство иска да осинови дете, дават го на италианци", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север".

За продължаващата сага с павилионите пред „Спиди" можете да прочетете на страницата за конфликти.

Нови попълнения се вливат в АБВ, общински съветник напусна БСП, съобщава изданието на стр. 4.

За наличието на съмнения за туберкулоза при животни в Тръстеник, можете да прочетете на страницата за бизнес.

„Публикация на „BG Север" и анонимен сигнал докараха шефа на зъболекарите в Плевен", е материал от стр. 6.

„Плевечани - отличници на Северозапада по четене" и интервю с Димитър Селенски, озаглавено „Творците не са безучастни към процесите, протичащи около тях", можете да прочетете на страницата Артседмица.

„Ансамбъл „Българе" в много отошения е повлиял на случващото се у нас", заявява в специално интервю пред седмичника Христо Димитров, продуцент на формацията, която гостува в Плевен.

Да не дава господ да умреш, и то в чужбина - на ужасните проблеми, с които се сблъскват близките при тази ситуация, е посветена стр. 9.

Водещият материал на страницата за спорт е за децата на Плевен, които разбиха на футбол врачанския Ботев, а жребият ги среща с пловдивския.

„Цоло Божиловски нахрани с шкембе генерал, полковници и професори", е интригуващото заглавие на стр. 16.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.