Прегледа на Посредник на 25 юни
Прегледа на Посредник на 25 юни / netinfo
Групата на БСП напусна вчерашната сесия по средата заради грубо отношение на Стефан Ганев към Пламен Дилов, пише Посредник на челната страница. Спорът възникна при гласуването на 11 точка от дневния ред, когато след размяна на реплики от сорта на “малкия” и “онова финансистче”, Ганев приближи Дилов и го перна по хашлашки зад врата, описват случилиото се колегите. Подробностите на вътрешните страници на вестника.

В Плевен няма много добри плувци, защото липсва закрит басейн, е мнението на Теодора Томова, световен шампион по водно спасяване, поместено на страниците на вестника.13 мъже и едно момиче се явиха на изпита за водно спасяване в Плевен. Най-бърз се оказа 17-годишният Цветелин Бейков, който е решил да се пробва да работи като спасител в аквапарк в Слънчев бряг или в някой от басейните в Плевен. Единствената дама също издържа изпита, но ще работи като спасител догодина, защото това лято ще заляга над кандидатстудентски теми.

Студио “Полемика” организира обществено обсъждане на реда и сигурността, има ходатайства пред новия зам.-кмет, пише още Посредник.

Официално бе открита клиниката по кардиология. Това стана в присъствието на проф. Роберто Ферари, съобваща изданието и изнася някои цифри, според които у нас смъртността от сърдечносъдови заболявания е над 65%.

От вътрешните страници на вестника разбираме подробности и за кандидат-студентската кампания в Плевен и Ловеч. От 21 юни до 4 юли, включително, в Плевен функционира изнесено бюро за прием на документи за кандидатстване в български университети и колежи. Работното му време е от 9 до 18 часа всеки делничен ден, а в събота и неделя от 13 до 13.30 часа. Такова бюро има и в Ловеч. В него може да се кандидатства за 30 висши училища на територията на страната.

От страницата за икономика в Посредник ще откриете още подробности за тримесечното отчитане на тока, което може да се отложи, ще разберете какво е електронен подпис и какво е неговото приложение, и как НАП получи награда за най-добри електронни услуги.