Прегледа на Посредник
Прегледа на Посредник / netinfo

Започна чистенето на тротоарите и страничните улици, съобщава от първа страница вестник Посредник. В чистенето ще участват трите наети фирми и „Астон сервис”. Темата е подкрепена със снимков материал на работници от фирме „Шеле”, които почистваха тротоарите на бул. „Данаил Попов”.

Друга зимна тема отново от 1 страница на вестника: безплатни лекарства раздават в „Света Параскева”. Пакети с витамини, лекарства за простуда и ставни болки, за които не е нужда рецепта, раздават в плевенската църква „Света Параскева”. Лекарствата са дарени от народния представител от БСП Васил Антонов. Целта е да се помогне на хората, които нямат финансова възможност да си купят лекарства. Раздаването на медикаментите е започнало преди дни и ще продължи до изчерпването им.

Значително по-малко замръзнали водомери от студа тази зима, са проброили колегите от Посредник. Във ВиК са получени първите сигнали за замръзнали водомери. Най-податливо на студа се оказва стъклото на измервателния уред, което замръзва и се пука. В такива случаи трябва да си купите нов или да потърсите помощ за ремонт на стария водомер. Къде и как става това, можете да прочетете в днешния брой на вестника.

И поредното заглавие от изцяло „зимната” челна страница на Посредник: Плевен е домакин на зимните математически състезания. Те ще се проведат от 1-3 февруари в Математическата гимназия, очакват се около 700 участници.

Строителството на АЕЦ Белене започва през лятото, разбираме от вътрешните страници на вестника. Опашките за пенсии са преди 11 часа, предупреждават колегите. Можете да избегнете навалицата, ако отидете след това.

Пламен Юруков идва в Плевен в петък. Посещението му в града е второ в рамките на месец, припомня Посредник. Поводът за посещението му е среща на представители на американска неправителствена организация с местната власт, общински съветници, общественици и медии.