Преглед на печата
Преглед на печата / archive.dariknews

Този вторник във вестник "Посредник можем да прочетем:

Много ли е голям рискът да загубим милиони левове еврофинансиране и чие е твърдението

Как ще отбележим в Плевен Световния ден на кърменето

Колко онкоболни са потърсили консултации в единствения специализиран Хайфу център

Стана ли по-достъпен зоопарка в "Кайлъка", след направения преди две години ремонт

Защо решение на аграрното министерство разтревожи две родни асоциации

За резултата от първата контрола на все още несъществуващия в правния мир ОФК"Спартак"

„BG Север", брой 28/2013 г.:

Проститутки и сводници вдигат оборотите на нонстоповете, съобщава от първата си страница 28-мия за тази година брой на седмичника „BG Север". По пиперливата тема за жриците на любовта и как те окупират нови улици, кръстовища и интернет можете да прочетете на стр. 3.

Материал под заглавие «Кръчмарски неволи в партийната клубна база в Градската градина» е водещ на страницата за общество и политика. Пак там ще научите за растящия брой на бездомниците в Плевен, както и за изоставен басейн и обрасли тротоари в квартал «Дружба», които застрашава живота на деца.

«АЕЦ «Белене» отново на фокус, рестарт до края на годината», съобщава изданието от страницата, посветена на бизнес. «Жилищните кредити все по-често водят до разводи» и Асансьорните техници са кът, млади кандидати няма», са част от другите интересни заглавия тук.

Някои гимназиални паралелки са се оказали без нито един ученик, става ясно от материала на стр. 6.
Основният акцент на „Артседмица" е върху читателските търсения през лятото. Заглавието на материала е „Проф. Мермерски срещу литературната порнография в битка на книжния пазар".
„Целта е Белене да се развива и младите хора да останат тук", казва в обширно интервю за вестника кандидатът на БСП за кмет на общината Момчил Спасов.

Темата на стр. 9-та е за стремежа към здравословното хранене и лесното изпадане в крайност - от кауза пердута до опасна мания.
Страницата за спорт очаквано започва с футболна тема - „ОФК Спартак - Плевен вече е учреден, предстоят спортно-техническите въпроси", казва водещото заглавие.

Как тематично парти прецежда клиентелата в нощен клуб и за новата мода - с бира на пейката става ясно от последната стр.16.
В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.