Петър Стоянов прекрати гладната стачка - отмениха протеста в Плевен
Петър Стоянов прекрати гладната стачка - отмениха протеста в Плевен / archive.dariknews

Петър Стоянов прекрати гладната стачка  отмениха протеста в Плевен
netinfo

Повече ли са от обичайното точките в дневния ред на предстоящата сесия на ОбС-Плевен и
какво е предложението за басейна

С каква нова технология лекуват в УНГ клиниката и кога канят на
безплатни прегледи

Ще има ли в петък стачка в "Напоителни системи" и какво става с
гладуващите работници от фирмата

За една виртуална среща с автора на "Альоша" и "Я люблю тебя,
жизнь" в руския град Воскресенск

Конкурсът "Мис Плевен 2014" в подробности и много снимки, мерки,
имена, факти и емоции

С колко медала се окичиха боксьорите от клуб "Мизия 80" и колко
не им достигна за златото

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Петър Стоянов прекрати гладната стачка  отмениха протеста в Плевен
netinfo

Темите този петък в ежедневника „Посоки":

Само 9 молби за великденски щандове, засега
Местата за търговците за празника в центъра на Плевен са общо над 100

Иззеха над 1000 незаконни боеприпаси от плевенчанин
Арсеналът е открит в апартамент в плевенския квартал „Кайлъка"

Над 1000 боеприпаса, различен калибър, и оръжие са иззети при акция на полицията от дома на плевенчанин в квартал „Кайлъка". За конфискувания арсенал подробности съобщиха вчера от Окръжната прокуратура в Плевен.
На 19 март по план, утвърден от директора на Областната дирекция на МВР, е проведена специализирана полицейска операция на територията на 1 РУП за изземване на незаконно притежавани оръжие и боеприпаси.

Петър Стоянов прекрати гладната си стачка
Работниците от „Напоителни системи" - Плевен отменят протеста си за днес

Заварчикът от „Напоителни системи" - Плевен - Петър Стоянов, прекрати от вчера гладната си стачка, научихме от Янчо Андонов, председател на КНСБ - Плевен. Стоянов отказа да се храни като протест, че три месеца поред работниците в Дружеството бяха оставени без заплати.

Безплатни прегледи за плевенчани в Клиниката по УНГ

За четвърта година лекарите организират благотворителна великденска инициатива

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Петър Стоянов прекрати гладната стачка  отмениха протеста в Плевен
netinfo

„Обвиниха кмета на Тетевен за злоупотреба със служебно положение", е водещото заглавие в броя на регионалния вестник „Зетра". За мнението на хората от Тетевен и на кметовете на села от общината разказва вестникът на 1-ва страница.

Сондаж изпуска газ край Деветаки, съобщава още вестникът. От четвъртък започва обезопасяването на обекта.

Първокласници учиха за водата в музея. Бебета ще слушат класика в плевенската библиотека, информира „Зетра".

„Уж се разкривали работни места, а в област Ловеч безработицата расте", казва депутатът от ГЕРБ Николай Нанков, цитиран от вестника.

2776 дела решиха плевенските окръжни съдии през 2013-та година. Нова численост и структура на общинската администрация предлага кметът на Ловеч. Кмет сади дръвчета в Кнежа. С авангардни операции плевенски лекари спасяват крайници.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Петър Стоянов прекрати гладната стачка  отмениха протеста в Плевен
netinfo
брой 11/2014 г.

„Крадци и наркомани унищожават закритото училище „Марин Дринов" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Хората от квартала обвиняват за разрухата и безхаберието общината, се уточнява в публикацията.

Как жена от Белене е открила бели петна в черен диетичен хляб, както и за 33-мата заловени да карат без книжки от началото на годината, можете да прочетете на 3 стр.

„Симпатизантите на АБВ са подложени на силен натиск от управляващите", заявява в интервю областният координатор на движението Цветан Антов. Въпреки това стотици плевенчани декларират подкрепата си.

За пълната разруха в „Напоителни системи", където работниците са без заплати 3 месеца, е водещият материал на страницата за бизнес.
„Следбрачен договор уточнява кой какво притежава при развод" и „Намирането на първа работа - задача с повишена трудност", са част от заглавията на стр. 6.

„Артстраницата" във вестника е посветена на Международния ден на театъра - 27 март. Основното заглавие е „Животът е театър, от нас зависи дали ще бъде скучна постановка".

„Плевен има шанс да се утвърди като град, създаващ културни ценности", казва в специалното си интервю за вестника Чавдар Велинов, председател на постоянната комисия по „Култура, вероизповедания и международна дейност" в Общинския съвет.

Стр. 9-та е посветена на ресурсните центрове, които са важен фактор за децата със специални потребности.
Страницата за спорт, както винаги предлага богата и разнообразна информация.

На последната 16-та стр. е иронично-забавната история на Александър от Пордим, открил „дамата" на сърцето си чак на 40 г. - кобилка, която не му брои чашките и не задава тъпи въпроси.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.