От ГЕРБ излязоха с декларация срещу слухове за договорка между проф. Стойков и Георг Спартански
От ГЕРБ излязоха с декларация срещу слухове за договорка между проф. Стойков и Георг Спартански / dariknews.archive

От пресофиса на ПП ГЕРБ-Плевен разпространиха до медиите декларация, с която обявиха за неверни разпространени слухове за възможни договорки между кандидатите за кмет на Плевен - проф. Димитър Стойков и Георг Спартански.

Публикуваме текста на декларацията:

ДЕКЛАРАЦИЯ
НА ПП ГЕРБ - ПЛЕВЕН

Във връзка с тиражираните в националните медии информации, че изборите в Плевен са договорени между кандидата на ГЕРБ и независимия кандидат, издигнат от Найден Зеленогорски, категорично заявяваме:

ПП ГЕРБ - Плевен не участва в подобен сценарий, разигран два дни преди балотажа. Никакви подобни сделки и уговорки не могат да разубедят решимостта ни да бъдем победители на втория тур.
Считаме тиражираната информация от РБ за поредната манипулация, целяща да заблуди и деморализира гражданите на Плевен да изразят свободната си воля.

ПП ГЕРБ - Плевен заявява намерението си да спази всички демократични процедури за избор на ръководство на общинска администрация и местен парламент след балотажа.

С настоящата декларация приканваме всички да подкрепят най-силната и отговорна партия в България, като излязат и гласуват за кандидата на ГЕРБ - Плевен - проф. д-р Димитър Стойков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!