Още 400 работни места за плевенчани
Още 400 работни места за плевенчани / obshtina.pleven

"За последните две години в Плевен се реализират на различни етапи вложения в нови производства, които постепенно ще осигурят над 1700 работни места", каза проф. Димитър Стойков кмет на Плевен при откриването на възобновените строителни дейности на нова производствена сграда на шивашка фабрика „Пагани Стил" - производител на класическа мъжка конфекция. За това информираха от пресцентъра на Община Плевен.

Още 400 работни места за плевенчани
netinfo

"Стойността на инвестицията е 11 млн. лв., тя ще се реализира на три етапа, като постепенно ще се разкрият 400 работни места", потвърди намерението си управителят на фирмата Павлин Ангелов
Гости на събитието бяха кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, зам.-кметът Дамянка Владимирова, секретарят на Община Плевен Бранимир Мирчев, представители на фирмите изпълнители на обекта.

Още 400 работни места за плевенчани
netinfo

Със собствени средства и банков кредит строителството е в ход и с тенденция през месец октомври фирмата да се премести в новата сграда. Проф. Стойков и г-н Ангелов се обединиха в думите си за просперитет и развитие. Ние сме общност от съмишленици и партньори в голямата ни цел да превърнем Плевен с общи усилия в модерен европейски град с достоен образ и авторитет. Тези факти ни дават основание да говорим за съживяване на плевенската икономика и за възвръщане славата на града ни като важен икономически център на Северна България - обобщиха единодушно участиниците в събитието.