Община Плевен: оценяваме чувството за хумор на ГЕРБ
Община Плевен: оценяваме чувството за хумор на ГЕРБ / netinfo
Кметът на Община Плевен и членовете на управленския му екип се запознаха с предоставения им с любезното съдействие на средствата за масова информация пълен текст на декларация на общинската организация на ПП “ГЕРБ” от 31.10.08 год., в която се коментират управленските възможности на екипа ни във връзка с дефицита по бюджета на Община Плевен за 2008 год.

За съжаление, наличието на многобройни писмени, граматически и смислови грешки /около 30 на брой/, допуснати от авторите на декларацията, ни попречи да вникнем напълно в нейното съдържание.

Все пак успяхме да констатираме, че в края на текста ни се предлага помощ от експерти на ПП “ГЕРБ” – Плевен, по финанси и икономика.

Заявяваме, че оценяваме подобаващо чувството за хумор на авторите на декларацията и се отнасяме със симпатия към опита им да се преборят с комплексите си и да ни бъдат полезни. Иска ни се да вярваме, че ако съставителите на текста не са запознати с правописа на думата “дефицит” и я изписват в декларацията като “дИфицит”, то поне са наясно с нейното значение.

Накрая, тъй като се коментира дефицит и констатирайки сериозното му наличие по отношение на познанията на авторите в областта на българския правопис и граматика, което е релефно видно в текста на декларацията, ние на свой ред сме готови да им предоставим нужната им експертна помощ в тази област.

Община Плевен

/публикува се без редакторска намеса/