Министър Цветанов ще открие VІІ изложение-договаряне Животновъдство Плевен 2009
Министър Цветанов ще открие VІІ изложение-договаряне Животновъдство Плевен 2009 / netinfo
Министър Цветанов ще открие VІІ изложение-договаряне "Животновъдство" Плевен 2009
19404
Министър Цветанов ще открие VІІ изложение-договаряне "Животновъдство" Плевен 2009
  • Министър Цветанов ще открие VІІ изложение-договаряне "Животновъдство" Плевен 2009

Министърът на земеделието и храните Валери Цветанов ще открие VІІ специализирано изложение-договаряне "Животновъдство" Плевен 2009. Това съобщи Нели Данова, мениджър на "Партнерс експо", един от организаторите на събитието.

Изложението е под егидата на Министерство на земеделието и храните с подкрепата на Областна администрация Плевен и Община Плевен. Официалното откриване на изложението ще е в 12.00 часа на 15 май, но изложбата може да бъде разгледана още от 9.00 часа сутринта. Ще бъдат представени различни видове и породи високопродуктивни животни от националния генофонд на България. Най-широко застъпен ще е сектор овцевъдството - повече от 150 животни, 13 говеда от осем породи, 4 вида кози, 7 коня и други. Посетителите ще могат да видят и кучета, зайци и еднодневни пилета и пуйчета. Има възможност на изложението да бъдат представени и щрауси, но все още не е потвърдено участието им.

Освен животни ще има и фирми, представящи фуражи, ветиранарно-медицински препарати и специализирана литература и оборудване. Изложбата ще бъде на Кооперативния пазар близо до ж. п. гарата. Подробности за изложението чуйте от Нели Данова в звуковия файл ....