Мариана Гарванска показа 5-годишен труд в изложба
Мариана Гарванска показа 5-годишен труд в изложба / netinfo

Колеги, приятели и почитатели събра първата самостоятелна изложба на фоторепортерът Мариана Гарванска. Усмихнатата брюнетка беше подредила 5 години от професионалния си опит във в. Посредник и някой от любимите си фотуси в експозиция под надслов “Такива, каквито ги видях”.

Репортажната фотография на Мариана показа града, лицата, шарените и веселите случки от живота, пречупени през обектива на един млад творец. Изложбата пожъна голям успех още от самото си откриване.

 “Не съм очаквала толкова много хора и такъв интерес”, сподели “цветното момиче” на в. Посредник, което беше засипано от китки, картички и поздравления.

Изложбата на Мариана беше организирана от Община Плевен, Дружество на журналистите, в. Посредник и Киноклуб Плевенфилм и може да се види в Къща на художниците на ул. “Димитър Константинов”17.

По специална покана от плевенското СОУ “Христо Смирненски” снимките ще бъдат представени и в ученическия клуб по журналистика на училището. Следващата й спирка ще бъде къщата-музей на Георги Парцалев в град Левски.