Маргарита Хранова прави нови песни дори по време на криза
Маргарита Хранова прави нови песни дори по време на криза / автор Яна Дамянова
Маргарита Хранова прави нови песни дори по време на криза
36275
Маргарита Хранова прави нови песни дори по време на криза
  • Маргарита Хранова прави нови песни дори по време на криза

Музикалните изпълнители в България трудно успяват да творят нови песни във време на криза заради липсата на средства. Тя се отразява не само на хората, които изпълняват песните, но и на техните създатели - аранжори и текстописци. Така обобщи ситуацията в музикалния бранш у нас в момента певицата Маргарита Хранова. Тя беше гост на благотворителния бал-конкурс "Бизнесмен на годината Плевен 2010", за да изпее своите хитове и нови песни.

Маргарита Хранова споделя, че дори при тези трудни условия успява да прави нови песни. "Търсят ме композиторите да представи тяхна песен на фестивал или конкурс и по този начин прибавям към репертоара си още една песен", казва певицата. По думите й, липсата на финансови средства пречи и на младите таланти да покажат на какво са способни, те нямат пари, за да платят за тектовете и композицията и затова правят кавъри. Свалят синбек от интернет, пеят на английски, нямат собствен репертоар и не могат да изгреят, защото няма как с чужди кавъри да изгрееш в собствената си страна, поясни Маргарита Хранова.

Дамата с прекрасния глас е изпяла над 250 песни, има множество концерти в Германия, Чехия, Полша, Куба, Унгария, Белгия, Италия. Сред хитовите й заглавия са «Далечна песен», «В безкрая на нощта», «Албена», «Мамо». Тя не крие годините си, нито пък факта, че след като слезе от сцената се превръща в домакиня и обожава шопинг терапията. Още за нея чуйте в прикачения файл...