И.Йончев: Не знам защо общината се заема с дейности, които не може да финансира
И.Йончев: Не знам защо общината се заема с дейности, които не може да финансира / dariknews

ИЙончев Не знам защо общината се заема с дейности които не може да финансира
netinfo

Според кого, по темата "Кайлъка" от Община Плевен правели изказвания
тип волни съчетания

Може ли 6 000 души да направят площада пред театъра
оранжев от боклук

Децата от кое училище събраха в благотворителна кампания
пари и си направиха зелена класна стая

Каква е вероятността до 30 юни да бъде предложена нова методика за
такса смет и какво разгневи БСК

Защо при имотни сделки е възможно да платиш данъци върху
сума, която не би трябвало да се облага

Как приключи първенството за футболния "Спартак", каква селекция
и с каква цел ще прави треньорът

ИЙончев Не знам защо общината се заема с дейности които не може да финансира
netinfo

С тържествена церемония пред паметника на Христо Ботев, намиращ се на едноименния булевард в града, Плевен отбеляза вчера датата 2 юни - Деня на Ботев и на загиналите за свободата на България.

Областният управител: Не знам защо Община Плевен се нагърбва с дейности, които не може да финансира Изказванията на председателя на Общинския съвет Дарин Ангелов за "Кайлъка" са като волно съчетание по художествена гимнастика, коментира губернаторът

Випуск 2014 на Математическата гимназия в спортни битки с преподавателите си

Мажоретки от страната дефилираха на фестивал в град Левски

23-годишен нападна полицаи с ритници и юмруци. Инцидентът се е разиграл на 1 юни в 2,10 ч. на пл. „Свобода" в Плевен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Футболни ветерани се завръщат на терена. Отбелязваме 95 години организиран футбол в Плевен с турнир на градския стадион и срещи между ветераните на „Спартак Плевен" и гости сръбския клуб „Раднички" /Пирот/ и румънския „Дунав" /Корабия/

ИЙончев Не знам защо общината се заема с дейности които не може да финансира
netinfo

Европейски инвестиции за над половин милиард лева ще се търсят чрез кандидатстване по новите оперативни програми за 45-те приоритетни за Плевен обекти, съобщава във водещия си брой регионалният вестник "Зетра", който се чете в Ловешка и Плевенска области.

Държавата прехвърля собствеността на Шипковските минерални бани на община Троян, информират от пресцентъра на областна администрация в Ловеч.

С публично оповестен конкурс ще бъде избран наемател за следващите 10 години за новопостроения плувен комплекс в Плевен.

Десет човека са загинали от началото на годината при катастрофи в Ловешка област, пише "Зетра".

Първият комплект реанимационно легло и монитор от благотворителната акция за клиниката по анестезиология и интензивно лечение в плевенската университетска болница, вече са поръчани.

Община Ловеч започна реконструкция и подмяна на вътрешната водопроводна мрежа в село Малиново.

Средната месечна работна заплата за област Плевен през първото тримесечие на 2014 г. намалява с 3.4% спрямо четвъртото тримесечие на 2013 г. и е 593 лв.

Ловешкият общински съвет определи по предложение на кмета три училища за средищни и едно за защитено. На 3 юни (вторник) за поредна година стартира лятната читалня на Регионална библиотека "Проф. Беню Цонев" в Ловеч.

Летните ваканционни дни в плевенския Център за работа с деца стартират на 16 юни.

ИЙончев Не знам защо общината се заема с дейности които не може да финансира
netinfo

Местната БСП предпочете младока Момчил Неков пред Сергей Станишев, е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". АБВ в Плевен с 6,5%, ДПС и „България без цензура" купиха ромите, съобщава още вестника на първата си страница.

Задържаният за измама санитар се оправдал с двете си болни деца, разказва "BG Север" на конфликтната си страница.
„Дребните стопани измислят хватки за привличане на повече субсидии" и „Търговците примамват с частични намаления", са част от заглавията на страницата за бизнес.

Зъболекарите в неведение какво се случва със Стоматологията, денталните специалисти се страхуват да не бъдат изгонени от сградата, ни информира ежедневникът от стр. 6.

Сантиментален човек съм - някои ми се радват, други ми завиждат, а трети ми се присмиват, изповядва писателят Георги Стойков на Артстраницата.
„АБВ е перспективата в левия сектор, след необратимото загниване на БСП", заявава в интервю пред седмичника Румен Петков.
Стр. 15 както винаги представя спортния живот в Плевен и региона, като акцентът този път е върху трудната победа на „Спартак" в последния за сезона мач.

„BG Север с награда от общината за принос в журналистиката", е любопитното заглавие на последната стр. 16.
В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.