Днес обявяват резултатите от изпитите на седмокласниците
Днес обявяват резултатите от изпитите на седмокласниците / dariknews

Днес обявяват резултатите от изпитите на седмокласниците
netinfo

Ще свършат ли скоро мъките, които всеки ден изпитват пътуващи за и
от Западна индустриална зона

Защо остават ненаказани наглите шофьори, паркиращи безпардонно в
улиците около гарата, където вече има безплатен, все още паркинг с 400 места

Какви чудеса правят всеки ден Наталия, Надя и Христина, според които
за любовта няма порода

Какво кара напук на всичко да иска да остане в България, абитуриент
- млад музикален талант от Рибен

Колко са призьорите в приключилия Национален конкурс "Крава, кравички,
сирене и млекце", проведен в Никопол

Кой и по какъв повод твърди, че липсата на подходящи условия за
спорт трайно ни отрежда аутсайдерско място в баскетбола

Днес обявяват резултатите от изпитите на седмокласниците
netinfo

6-месечни условни присъди за 9 сирийски граждани, опитали незаконно да преминат границата ни с Румъния, постанови Районният съд на Никопол. Постановеният изпитателен срок и за деветимата сирийци е 3-годишен, съобщиха от Окръжна прокуратура - Плевен. Обвиняеми по бързото производство са и двама български граждани, които също са признати за виновни.

Днес в 17:00 часа обявяват резултатите от изпитите на седмокласниците. Разпъват „Стената на плача" във фоайето на Регионалния инспекторат по образование

От 16 юни Центърът за работа с деца организира Летни ваканционни дни . Игри на открито и занимания по школи са част от предложенията и тази година

Благотворителна кампания събра над 1000 лева за Зелена класна стая

Спокойна епидемична обстановка отчитат здравните инспектори

С над 37000 лева в община Белене борят комарите. За съжаление средствата са крайно недостатъчни и позволяват само една авиационна обработка и две наземни третирания, заяви кметът Момчил Спасов

Шофьор седнал зад волана с 2.27 промила алкохол в кръвта. Униформени спипаха и трима без книжка по пътищата в Плевенско

Днес обявяват резултатите от изпитите на седмокласниците
netinfo

Европейски инвестиции за над половин милиард лева ще се търсят чрез кандидатстване по новите оперативни програми за 45-те приоритетни за Плевен обекти, съобщава във водещия си брой регионалният вестник "Зетра", който се чете в Ловешка и Плевенска области.

Държавата прехвърля собствеността на Шипковските минерални бани на община Троян, информират от пресцентъра на областна администрация в Ловеч.

С публично оповестен конкурс ще бъде избран наемател за следващите 10 години за новопостроения плувен комплекс в Плевен.

Десет човека са загинали от началото на годината при катастрофи в Ловешка област, пише "Зетра".

Първият комплект реанимационно легло и монитор от благотворителната акция за клиниката по анестезиология и интензивно лечение в плевенската университетска болница, вече са поръчани.

Община Ловеч започна реконструкция и подмяна на вътрешната водопроводна мрежа в село Малиново.

Средната месечна работна заплата за област Плевен през първото тримесечие на 2014 г. намалява с 3.4% спрямо четвъртото тримесечие на 2013 г. и е 593 лв.

Ловешкият общински съвет определи по предложение на кмета три училища за средищни и едно за защитено. На 3 юни (вторник) за поредна година стартира лятната читалня на Регионална библиотека "Проф. Беню Цонев" в Ловеч.

Летните ваканционни дни в плевенския Център за работа с деца стартират на 16 юни.

Днес обявяват резултатите от изпитите на седмокласниците
netinfo

Местната БСП предпочете младока Момчил Неков пред Сергей Станишев, е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". АБВ в Плевен с 6,5%, ДПС и „България без цензура" купиха ромите, съобщава още вестника на първата си страница.

Задържаният за измама санитар се оправдал с двете си болни деца, разказва "BG Север" на конфликтната си страница.
„Дребните стопани измислят хватки за привличане на повече субсидии" и „Търговците примамват с частични намаления", са част от заглавията на страницата за бизнес.

Зъболекарите в неведение какво се случва със Стоматологията, денталните специалисти се страхуват да не бъдат изгонени от сградата, ни информира ежедневникът от стр. 6.

Сантиментален човек съм - някои ми се радват, други ми завиждат, а трети ми се присмиват, изповядва писателят Георги Стойков на Артстраницата.
„АБВ е перспективата в левия сектор, след необратимото загниване на БСП", заявава в интервю пред седмичника Румен Петков.
Стр. 15 както винаги представя спортния живот в Плевен и региона, като акцентът този път е върху трудната победа на „Спартак" в последния за сезона мач.

„BG Север с награда от общината за принос в журналистиката", е любопитното заглавие на последната стр. 16.
В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.