Цветан Антов в Бръшляница: Селата в община Плевен могат да получат повече средства
Цветан Антов в Бръшляница: Селата в община Плевен могат да получат повече средства / abv.pleven

"Малките населени места в община Плевен могат да получават повече средства, тъй като 20 на сто от ОП „Региони в растеж" трябва да отидат там". Това заяви на среща с жителите на село Бръшляница кандидатът за кмет на община Плевен Цветан Антов. С хората от селото се срещна и кандидатът за общински съветник Михаил Блъсков, както и кандидатът за кмет на Бръшляница и кандидат за общински съветник Наталия Игнатова.

Тя представи през жителите на селото своите пет ангажимента към тях. Сред тях са поставяне на банкомат в сградата на кметството, ремонт на водопровода в селото, възстановяване на читалището и патронажа за възрастни хора в Бръшляница.

„Не съм съгласен с това, да се пренебрегват селата в общината. С промяна в стратегията в земеделието може да се стимулират малките производители. Това е залегнало в нашата програма, още повече, че нашият народен представител проф. Иван Станков е изготвил такава стратегия. Освен безработицата, друг бич за селата е битовата престъпност. Тя може да се пребори с видеонаблюдение, както и с охрана на малките населени места, особено в нощните часове", каза пред жителите на Бръшляница Цветан Антов.

На срещата хората заявиха своята позиция, че от години при тях идват представители на община Плевен само и единствено преди избори. „Гарантирам ви, че съветниците от АБВ в бъдещия общински съвет ще имат приемни дни във всяко село от общината", каза Антов. Той призова хората да гласуват активно на 25 октомври, с бюлетина 21.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!