cecka ca4eva
cecka ca4eva / gerb
До края на кампанията за избор на 44-то Народно събрание, втората в листата на ПП ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева представя пред Дарик кратки и категорични отговори на актуални въпроси. Днес председателят на 41-то и 43-то Народно събрание сподели мнението си за хората, живота, социалното състояние на гражданите, битовата престъпност и купуването на гласове.
 
Дарик Плевен: Какво Ви прави впечатление в тази кампания?
 
Цецка Цачева: "Чуваме фалшиви обвинения и безидейни клишета, които изместиха важните въпроси от дневния ред на гражданите. Виждаме низост, която не прави чест на участниците в надпреварата. Не се притеснявам да бъда открита и да говоря за важните теми в обществото".
 
Според Цачева важните теми са:
 
"Образование, здравеопазване, социална справедливост. Битова престъпност и национална сигурност. Няма да се уморя да се сражавам за тях. Правила съм го през целия си път на народен представител от избирателен район Плевен. Можете да попитате тези, които са идвали при мен. Родители, хора на изкуството, предприемачи. Трабва да бъдем преди всичко хора. Затова е важно хората дадат своя глас за стойностните кандидати, за достойните".
 
Дарик Плевен: В аудио посланието Ви чуваме текст за отсяване на зърното от плявата. Какво искате да кажете с това?
 
Цецка Цачева: "Посланието е ясно. Никой не бива да се заиграва със страховете на хората. С техния живот, семейства, работа и достойнство. Притчата за зърното и плявата има и продължение: …”ще събере житото Си в житницата, а плявата ще изгори в неугасим огън”. Силните не се страхуват от местните дерибеи. Те избират точно".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!