diplomi
diplomi / obs-pleven
Близо 40 бъдещи първокласници от Детска градина „Щурче“ - гр.Плевен получиха днес дипломите си за завършен първи етап на образование от Председателя на Общинския съвет Мартин Митев. Детската градина изпрати малчуганите от група „Симба“ с ръководители г-жа Ирина Николова и г-жа Габриела Тодорова с тържество в зала „Възраждане“ на Историческия музей, в присъствието на родители и близки. Гост на празника бе и Йонита Иванова - началник отдел ”Образование и култура” в Община Плевен.

diplomi
obs-pleven


„Радвам се, че отново съм част от празника на ДГ „Щурче“ за завършване на учебната година. В навечерието на един от най-хубавите дни - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, искам да пожелая на всички деца да сте все така усмихнати и щастливи, да растете умни и любопитни към света, да вярвате и слушате своите родители, защото те винаги ще бъдат хората, които ще са до вас и ще ви подкрепят“, обърна се към бъдещите първокласници Мартин Митев.

diplomi
obs-pleven

На добър час на малчуганите пожела и директорът на детската градина Христинка Рангелова, децата и техните родители поздрави и Йонита Иванова.
При получаване на дипломите за завършен първи етап на образование всяка дете получи и подарък - книга. В знак на благодарност от своя страна родителите изненадаха преподавателите с цветя и мили думи за грижите, полагани за техните деца в детската градина.
Председателят на Общинския съвет Мартин Митев и Йонита Иванова днес получиха и официални покани за 70-годишия юбилей на детска градина „Щурче“, който предстои да бъде отбелязан тържествено на 30 май от 18,00 ч. в читалище „Съгласие“.