Лили Иванова изпълни с емоции залата на театъра в Кърджали, а сред присъстващите бяха и пяха представители на няколко поколения.

Примата откри с песента „Без контрол“ и продължи с парчета както от новия си албум, така и познатите на всички „Щурче“, „Детелини“, „Панаири“ и „Ветрове". И докато Лили Иванова пееше, публиката също пееше и танцуваше. 

БТА

Примата излезе два пъти на бис. Първия път тя зарадва многобройните си фенове с песента „Предупреждение“, а втория - с „Присъда“. Концертът на Лили Иванова бе чакан от кърджалийци, които повече от десет години не са имали честта да я гледат на живо в родния си град. Снощи те получиха от примата чрез изпълненията ѝ  „Благодаря“ за присъствието си и за уважението.

Стотици аплодираха на крака Лили Иванова в Добрич (СНИМКИ/ВИДЕО)

Румяна Дамянова е за втори път на концерт на Лили Иванова. „Предишният път беше, когато бях ученичка. Сега очакванията ми, че ще видя нещо изключително, се оправдаха, защото Лили Иванова е невероятна“, каза още тя.

Сред феновете бяха и три дами, представителки на три различни поколения - 8-годишната Николая, нейната майка Светломира и баба ѝ Жана. „Била съм на концерт на Лили Иванова, но като малко дете и нямам никакви спомени.

За четвърти път си купувам билет за неин билет, но все се случваше нещо и днес се радвам, че мога да се насладя на изпълненията на Лили Иванова“, сподели Светломира Димитрова.

БТА

Майка ѝ Жана Чакърова-Шукерска сподели, че това е трети концерт на Лили Иванова, който гледа в Кърджали. „Мисля, че това е певицата, която ще остави най-трайни следи в българското поп изкуство.Тук съм и с идеята, че ще почувствам част от моята младост и искам да покажа на моята внучка, че такива велики певици има в нашата страна“, разказа Жана. А малката Николая вече знае песента „Щурче“ на примата на българската естрада, сподели самата тя.

БТА

С Лили Иванова на сцената бяха музикантите от „Ли Оркестра“ - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов - Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и трио "ЛаТиДа" (беквокали).

Концертът в Кърджали е част от националното турне на примата. След родопския град, тя ще зарадва феновете си на 4 декември в София. Българска телеграфна агенция е медиен партньор на турнето.   
БТА