Златни медали за Олимпик от  турнира Никулден в Бургас
Златни медали за Олимпик от турнира Никулден в Бургас / netinfo

Гимнастички от кюстендилския клуб по художествена гимнастика "Олимпик" взеха участие и спечелиха отличия от детския турнир за празника на Бургас- "Никулден" и Международния турнир за приз "Н.В. Царица Маргарита" във Варна.
Ансамбълът на "Олимпик", от малки грации родени 2006 година спечели златните медали в Бургас, със съчетание без уред, в конкуренцията на още 9 ансамбъла. Жури и публика впечатлиха: Михаела Александрова, Рая Сръндева, Ралица Стоилова, Даяна Райчова и Божидара Иванова.

Златни медали за "Олимпик" от  турнира "Никулден" в Бургас
netinfo

Рая Сръндева беше над всички в индивидуалната надпревара- категория "А", като завоюва златния медал в многобоя и заслужи първи оценки на съчетанията без уред и с топка. Михаела Александрова е трета на въже и на 6- то място в многобоя.

Златни медали за "Олимпик" от  турнира "Никулден" в Бургас
netinfo

Ралица Стоилова се класира на първо място при съчетанията без уред, в категория "Б", а Даяна Райчова е 5- та. Божидара Иванова е с трето място на въже.
Престижни класирания за гимнастичките на "Олимпик" и на международния турнир във Варна. При родените 2007 г., Ралица Стоилова е 2- ра . Рая Сръндева е 4- та при родените 2006 г. Андреа Димитрова се класира на 6- то място, при децата до 10 години.

Златни медали за "Олимпик" от  турнира "Никулден" в Бургас
netinfo

Треньор Мая Юн, съдия на турнирите бе Людмила Кадийска.