Журналист е новото острие на Германея- Сапарева баня, титуляри викнати на ски от НСА
Журналист е новото острие на Германея- Сапарева баня, титуляри викнати на ски от НСА / netinfo

Валентин Иванов е новият централен нападател и голмайстор на ФК "Германея"- Сапарева баня. Колегата журналист от "Рила ТВ" вкара 3 гола в последните 3 контроли, като пропусна последната заради разтежение. Възпитаниците на старши треньорът Борис Кръстев първо завършиха 4:4 със "Струмска слава", след това победиха с 2:1 юношите старша възраст на "Пирин", след голове на Иванов и Асен Мишев. В последната си контрола "Германея" отстъпи на юношите ст. възраст на "Левски" с 2:3, като срещата пропуснаха половината титуляри. Разписаха се Ивайло Младенов и Марио Карачорски.

Двама от основните футболисти в отбора- капитанът Костадин Джоргов и нападателят Светослав Сакаджийски са от петък на курс по ски към НСА, където са студенти.

"Ще направим всичко възможно да ги осигурим за мача от първия пролетен кръг. Хубаво ще е да започнем с победа", каза за Дарик ст. треньорът Кръстев. В неделя, "Германея" посреща "Левски"- Елин Пелин на стадион "Бончук" в Дупница.

Трансфер в чужбина очаква защитникът Крум Крумов, който има уговорка с ръководството при добра оферта да не бъде спиран.