Уморени и изнервени членове на СИК. Село Палатово предадоха последни резултатите
Уморени и изнервени членове на СИК. Село Палатово предадоха последни резултатите / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Около 07, 00 тази сутрин предадоха своите чували с бюлетини и документи, последните членове на СИК от община Дупница. Хората който се редяха на опашки пред Информационно обслужване, РИК и специалната комисия по приемане на изборните книжа бяха много изнервени. От сградата на общината, под охрана чувалите бяха прибирани са съхранение и архив в Областна администрация.
Последни от РИК- Кюстендил си тръгнаха членовете на СИК в село Палатово, където са гласували 66 души, заедно с членовете на комисията.
"Много сме уморени, толкова сме скапани. Това е разнасяне на чували, чакане пред вратите, блъсканици. Това е ужас, след толкова време- вчера цял ден и сега цяла нощ", коментираха членовете на СИК от Дупница. Много от тях вече трябва да са на работните си места, без да са спали и една минута.

Уморени и изнервени членове на СИК. Село Палатово предадоха последни резултатите
netinfo

"Правете си сметка какви работници ще сме днес". Изобщо не си струва за тези пари, ние сме ги похарчили предварително. Не си заслужава за 40- 50 лв. да те правят на маймуна. Слаба организация. Чакахме 4 ч. в Дупница, тук сме няколко часа и на дъжда", разказаха хората от комисиите.