Тържествено връчване на дипломи за степен бакалавър на първия випуск на  ВСУ Черноризец Храбър Кюстендил
Тържествено връчване на дипломи за степен бакалавър на първия випуск на ВСУ Черноризец Храбър Кюстендил / Дарик радио,архив

https://www.facebook.com/vsukn/

http://nauchi.org/wp/priem/

На официална церемония тържествено ще бъдат връчени дипломите за степен бакалавър на първия випуск на ВСУ "Черноризец Храбър" Кюстендил. Тържеството ще се проведе на 19.06.2016 г. от 11.30 ч. в гр. Кюстендил, ул. "Добруджа" 2 А, сградата на бившия изчислителен център.
ВСУ "Черноризец Храбър" провежда обучение в гр. Кюстендил на студенти по акредитирани бакалавърски и магистърски програми. Създадат се и собствени кадри - тече подготовка за защита на докторска степен.

Първото Висше учебно заведение в Кюстендил започна пилотно обучение на първата група студенти по специалност "Публична администрация - Икономика на публичния сектор", с професионална квалификация "Мениджър в публичната администрация", степен бакалавър през 2012 г.
През 2015 г. започна обучение на студенти в бакалавърска степен, специалност "Международен публичен и бизнес мениджмънт" и магистърска степен, специалност "Европейска администрация и мениджмънт". На официалната церемония присъстваха проф. д-р Павел Павлов заместник-ректор по научно-изследователската дейност на ВСУ, областният управител Виктор Янев, зам. кметът Светослав Василев, председателят на Общински съвет Иван Андонов, директорът на бюро по труда Юлиана Хаджиева, директорът на ОД на МВР Кюстендил комисар Елиан Стамболийски, началник на РУ Кюстендил Росен Райчев, известният културолог проф. Поромански и др.
За учебната 2016/2017 г., ВСУ "Черноризец Храбър" Кюстендил приема студенти по следните Бакалавърски програми:
Международен публичен и бизнес мениджмънт (Р,З) BG
Бизнес администрация и мениджмънт (Р,З,Д) BG
• профил "Мениджмънт на туризма"
• профил "Международен бизнес мениджмънт"
Публична администрация и мениджмънт (Р,З,Д) BG
• профил "Съдебна администрация"
• профил "Административен мениджмънт"

Бизнес администрация и мениджмънт с китайски език (Р,З,Д) BG
• профил "Международен бизнес мениджмънт"
• профил "Мениджмънт на туризма"

ВСУ "Черноризец Храбър" Кюстендил приема студенти по следните Магистърски програми:
Европейска администрация и мениджмънт BG/RU
Администрация и право BG
Мениджмънт и психология BG
Реклама и връзки с обществеността в управлението на бизнеса BG
Връзки с обществеността и брандинг в управлението на бизнеса и духовната сфера BG
Административно управление на миграционни процеси BG
Бизнес администрация в туризма BG
Европейска администрация и управление на проекти BG
Форма на обучението - дистанционна
- 2 семестъра - за "бакалаври"/"магистри",
от професионално направление "Администрация и управление";
- 3 семестъра - за завършили други направления


Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" е най-големият частен университет в България. Той е утвърден академичен център, който съчетава обучението на български и чуждестранни студенти в приоритетни за страната области и създава международно конвертируем и конкурентен научен и академичен продукт. В него се обучават над 10 хиляди студенти в повече от 60 бакалавърски и магистърски и 27 докторски програми. През 2001 г. получава първата си институционална акредитация за срок от 5 години. На 27.07.2006 г. ВСУ "Черноризец Храбър" получава повторна институционална акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация (НАОА) към Министерския съвет на Република България с максимална оценка за срок от 6 години. През 2013 г. университетът отново е институционално акредитиран от НАОА за максималния 6-годишен период с една от най-високите оценки в страната.
Високата акредитационна оценка, престижните знаци на Европейската комисия за качество на образователния процес - DS Label, за прилагането на Европейската система за натрупване и трансфер на кредити - ECTS Label и за постижения в областта на научните изследвания - HR Logo, са доказателство, че Варненският свободен университет е конкурентен в европейското и световното образователно пространство.

ВСУ "Черноризец Храбър" Кюстендил се намира на адрес: гр. Кюстендил, ул. "Добруджа" 2А, сградата на бившия изчислителен център.
За справки: 0887 700 544; 0887359730;