Тайм атак, дрифт шоу и тунинг изложение два дни в Кюстендил
Тайм атак, дрифт шоу и тунинг изложение два дни в Кюстендил / netinfo
Тайм атак, дрифт шоу и тунинг изложение два дни в Кюстендил
19124
Тайм атак, дрифт шоу и тунинг изложение два дни в Кюстендил
  • Тайм атак, дрифт шоу и тунинг изложение два дни в Кюстендил

Състезание по Тайм атак, дрифт шоу и тунинг изложение организира Осогово Рейсинг- Кюстендил. Проявите са събота и неделя на картинг пистата над Кюстендил. Очакват се около 60 пилоти за Тайм атак от цялата страна- Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Пазарджик, Видин, София, Дупница, Кюстендил и др. градове.

В дрифт шоуто ще участват около 20 майстори на волана. Специален гост ще е Тодор Дунев с най- новия си автомобил, подготвен специално за дрифт, каза за Дарик председателят на Осогово Рейсинг Васил Тодоров- Зендер. / Чуй /

Пистата отваря в събота в 7 часа. Всеки състезател в Тайм атак ще има по 8 мин. за тренировка. В 13, 30 ч. започва и шоу за публиката с пистови мотори, паралелно ще върви дрифт шоу, включително и в тъмната част от деня.

Най- добрите 8 пилоти от всеки клас ще участват във финала на Тайм атак в неделя, след 10 часа. Класовете са- до 1 600 куб. см., до 2 000 куб. см. и над 2 000 кубика, в това число и с турбо двигатели. По време на състезанието ще върви и тунинг изложение, за тунинговани, видоизменени автомобили, нарисувани или с "яка музика", допълни Зендер. Публиката на картинг пистата ще определи победител, гласувайки с билетите си. Цена на билета- 3 лв. за всеки от двата дни.