/ Цвети Кирилова
Синът на Цветелина Кирилова, Емил Кръстев спечели шампионската титла на 400 метра в зала, на Държавното първенство за юноши и девойки до 16 години. Той триумфира 19 г. след като майка му беше шампионка на 400 м в зала. Разликата е само в това, че Кирилова беше №1 при жените, а Емил Кръстев - при момчетата под 16 г., припомня сайта http://www.bgathletic.com.
 
Ралица Димитрова с Цвети Кирилова
Цвети Кирилова


Емил Кръстев от СКЛА Цвети Кирилова- Кюстендил премина двете обиколки в зала Асикс Арена за 56.48 сек, като изпревари Стоян Стаматов от Тракия-Пловдив– 57.30 секунди и Христофор Божанов от Лудогорец-Разград– 58.20 сек.

Синът на Цвети Кирилова шампион 19 г. след нея
Цвети Кирилова

Цветелина Кирилова коментира пред Дарик, че синът й е обувал едва три-четири шпайкове преди шампионата. Той е тренирал бойни спортове и футбол, а леката атлетика е била като развлечение за него. Емил Кръстев остана на стотни от медалите и на 200 метра, където се класира 4- ти.
Цвети Кирилова е актуална рекордьора на страната ни на 1000 м в зала, с 2:40.15 мин.
 
Друга нейна възпитаничка, кюстендилката Ралица Димитрова спечели бронзов медал на 800 метра и се класира 4- та на 400 метра. Ралица е с нарушена подготовка, заради ремонта на закритата лекоатлетическа писта в Кюстендил и постигна успеха, със само няколко тренировки на писта в София.
Дарик- Кюстендил