Ясен Петров похвали юношите на Велбъжд, следи изкъсо Владислав Мисяк
Ясен Петров похвали юношите на Велбъжд, следи изкъсо Владислав Мисяк / Личен архив
Ясен Петров похвали юношите на "Велбъжд", следи изкъсо Владислав Мисяк
56464
Ясен Петров похвали юношите на "Велбъжд", следи изкъсо Владислав Мисяк
  • Ясен Петров похвали юношите на "Велбъжд", следи изкъсо Владислав Мисяк

"Левски" ще отстрани "Велбъжд", в това е убеден футболистът на синия отбор Ясен Петров. В първия двубой, на стадион "Осогово", ветераните на "Велбъжд" победиха "Левски" с 3:1, а реванша е на 19- ти септември.

"Млади момчета, тичат, подават си топката. Заслужено победиха. Средната възраст е по- ниска от тази на нашия отбор, но се надявам, че ще спечелим реванша и ще продължим напред", коментира пред Дарик Ясен Петров.

Директорът на детско- юношеската школа на "Левски" коментира пред Дарик- Кюстендил и загубата на юношите старша възраст на сините от "Велбъжд", с 2:0 в Кюстендил, в първенството на Елитната група U- 19.

"Бояк отбор, поздравявам ги за мъжката игра. Нашият отбор подцени "Велбъжд". Целта пред него е да станат първи", заяви Петров. Той допълни, че следи изкъсо изявите на кюстендилския футболист на "Левски"- Владислав Мисяк. "От него зависи как ще развие качествата си. Безспорно притежава талант, но трябва много да се труди, за да може един ден Кюстендил да се гордее с него", заключи директорът на ДЮШ на "Левски".