Отложиха мача на Велбъжд за сряда, а на Миньор за вторник
Отложиха мача на Велбъжд за сряда, а на Миньор за вторник / netinfo

Мачът на "Велбъжд" от първия пролетен кръг на първенството на Югозападната "В" група бе отложен за 24 февруари - сряда. В неделя, кюстендилци трябваше да посрещнат "Нови Искър", но поради лошите метеорологични условия и снега по футболните терени в Кюстендил, мача ще се играе три дни по-късно.

За вторник бе отложена срещата "Миньор" (Бобов дол) - "Бенковски" (Костинброд). Миньорци посрещат утре от 14.00 ч. "по-големия брат" "Миньор"-Перник, в контролна среща, която ще последва официалното откриване на магазин "Европа" в Бобов дол. От щаба на "Миньор"-Бобов дол картотекираха старши треньорът Иво Паргов, който при нужда ще влиза в игра и Георги Везенков, играл последно в "Марек".

В неделя няма да се играят поне още две срещи от първия кръг на ЮЗ "В" група. Това са: "Струмска слава"-"Пирин" (Разлог) и "Чепинец"-"Витоша" (Долна Диканя).

"Германея"-Сапарева баня ще играе мача си с "Левски"-Елин Пелин, в неделя от 14.00 ч. на стадион "Бончук" в Дупница. Проблеми на старши треньорът Кръстев създава отсъствието на опитните Джоргов и Сакаджийски, които като студенти в НСА са на курс по ски.