Областният управител ще е гост в ефира на Дарик- Кюстендил
Областният управител ще е гост в ефира на Дарик- Кюстендил / Дарик- Кюстендил

Областният управител Владислав Стойков ще бъде гост на живо в студиото на Дарик- Кюстендил на 10- ти септември. В ефира на Дарик радио отново ще може да слушате местната програма на 100, 6 FM, всеки делничен ден от 9- 10 часа и от 15, 30- 16, 30 часа. Лятната ефирна ваканция свърши!

Въпросите Ви към областния управител очакваме на електронната поща darik_kustendil@mail.bg

Владислав Стойков бе неотлъчно до Алекс от село Ябълково, заедно със сина си Виктор, по време на благотворителния мач между ветераните на "Велбъжд" и "Левски". Служители на администрацията бяха на входовете на стадион "Осогово" до касичките за дарения, като раздаваха специално изработените да двубоя картички.

"Когато става дума за деца, за нещо хуманно, няма цветове, трябва да се обединим и да помогнем с каквото можем. Това са деца, те са бъдещето на България, да помогнем за лечението им и по- бързото им възстановяване. Идват хора и това е похвално, благодаря им. Благодаря и на всички служители на НОИ- Кюстендил за събраните 300 лв. Директорът Пламен Младенов е тук, срещна се с родителите, а парите вече са преведени по банковите сметки", каза пред Дарик областният управител. Колко са събраните средства ще бъде отчетено в понеделник.

Още 3 благотворителни инициативи, за събиране на средства за лечението на децата организира до края на годината областна администрация. На 7- ми октомври ще има турнир по спортни танци, в края на октомври-изложба и търг с рисунки на Алекс, и благотворителна Коледа.