Нови автобусни спирки заради ремонта на жк Бистрица
Нови автобусни спирки заради ремонта на жк Бистрица / Маргарита Петрова
Нови две спирки на градския транспорт ще бъдат обособени в района на жк. "Бистрица" заради ремонтните дейности в квартала. От днес автобусите ще спират на ул. Максим Горки / при заведението / и при бл. 2, на кръстовището на ул. "Жива вода" и ул. "Александър Балабанов". Този режим на движение ще остане поне 15 дни. Маршрутът бе уточнен между зам.- кметът на Общината Крум Милев, транспортния експерт Стефан Бойчев, представителя на автобусните превозвачи Росен Искрев и фирмата извършваща ремонтните дейности.

Започват ремонтите и на самите междублокови пространства, където предстои подмяната на водопровод и канализация. За целта, от днес е забранено паркирането пред бл. 62 и 63 в жк. "Бистрица" за няколко дни, докато приключат изкопните дейности.

Промени в движението и паркирането в Дупница
Маргарита Петрова

Същевременно от сряда ще има промяна на движението и в района на градската градина. Там предстои подмяна на водопровод по ул. "Кокиче". Работата трябва да приключи до края на седмицата. За времето на ремонта в участъка между ул. "Плиска" и ул. "Кокиче" движението ще бъде двупосочно.
Дарик- Кюстендил